Maakunnassa viime viikolla vain neljä uutta koronavirustartuntaa, mutta kaksi joukkoaltistumistilannetta

Sairaanhoitopiirissä on todettu yhteensä 852 koronavirustartuntaa. Viime viikolla todettiin vain neljä uutta koronavirustartuntaa, joista aiheutui kaksi joukkoaltistumistilannetta.

Tartunnoista valtaosa saatiin yksityistilaisuuksista. Karanteeniin ase-tettiin viime viikolla noin 30 henkilöä. Sairaalahoidossa ei ole tällä hetkellä koronapotilaita.

Viimeisen kahden viikon ilmaantuvuus 8,3/100 000 asukasta (16 tapausta).

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueella tehtiin viime viikon aikana 2354 koronatestiä ja kaiken kaikkiaan niitä on tehty 109 851. Positiivisten koronanäytteiden osuus oli 0,2 %.

Muuntuneen koronaviruksen aiheuttamia tartuntoja on Etelä-Pohjanmaalla todettu tähän mennessä 235, joista 183 on UK-varianttia (ns. Britannian variantti) ja loput Etelä-Afrikan virusmuunnosta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.