Etelä-Pohjanmaan Kulttuurikartta etsii lisää kohteita

Maaliskuussa julkaistuun kulttuurikarttaan haetaan nyt lisää kohteita. Uusia kohteita voi ehdottaa 10.6.2021 mennessä sähköisellä lomakkeella: https://link.webropol.com/s/kulttuurikartta2.

Etelä-Pohjanmaan liiton koordinoima Kulttuurikartta ohjaa asukkaita ja matkailijoita alueen kuntien kulttuurin helmien äärelle. Kohteet tutustuttavat paikalliseen arkkitehtuuriin, historiaan, perinteeseen ja taiteeseen.

Ensimmäiseen kulttuurikarttaan kohteita valittiin yhdessä alueen kuntien kulttuurivastaavien kanssa. Nyt avattu haku mahdollistaa sen, että myös alueen kulttuuritoimijat voivat ehdottaa omia kohteitaan karttaan. Myös asukkaat voivat vinkata heille tärkeitä kulttuurikohteita. Uusia Etelä-Pohjanmaan kulttuurin helmiä lisätään sähköiseen karttasovellukseen maksimissaan 40 kappaletta. Sisältöjen määrää joudutaan rajoittamaan sivuston kantokyvyn ja käytettävyyden vuoksi. Sähköisessä Etelä-Pohjanmaan kulttuurikartassa on tällä hetkellä satakunta kohdetta.

Kulttuurikarttaan ei lisätä tapahtumia, vaan tapahtumille suositellaan Etelä-Pohjanmaan tapahtumakalenteria. Etelä-Pohjanmaan kulttuurikartan lyhyttä versiota löytyy nyt myös paperisena alueen kuntien kirjastoista. Sekä lyhyt pdf –mallinen versio kartasta, että kattavampi sähköisenä versio löytyvät osoitteesta http://epliitto.fi/kulttuurikartta.

Kulttuurikartan sisältöihin voi törmätä myös Etelä-Pohjanmaan kuntien ja @Kulttuurinpaikka -tilin sosiaalisessa mediassa. Kulttuurikartta on osa kuntien kulttuuritoimintalain 166/2019 6 §:n mukaista alueellista Kulttuurin paikka -kehittämistehtävää. Kehittämistehtävällä pyritään varmistamaan, että Etelä-Pohjanmaalla voidaan tulevaisuudessakin elää kulttuurisesti rikasta ja hyvinvoivaa elämää.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

MLL Evijärven paikallisyhdistys järjestää rahakeräyksen 1. lokakuuta 2023–31. joulukuuta 2023 välisenä aikana.

Joululahja-keräys 2023 Evijärvellä  

MLL EVIJÄRVEN paikallisyhdistys järjestää tänä vuonna Joululahja-keräyksen yhteistyössä perhekeskus Kaislan perhetyön, Evijärven neuvolan, opiskeluhuollon, varhaiskasvatuksen

MLL Evijärven paikallisyhdistys järjestää rahakeräyksen 1. lokakuuta 2023–31. joulukuuta 2023 välisenä aikana.

Joululahja-keräys 2023 Evijärvellä  

MLL EVIJÄRVEN paikallisyhdistys järjestää tänä vuonna Joululahja-keräyksen yhteistyössä perhekeskus Kaislan perhetyön, Evijärven neuvolan, opiskeluhuollon, varhaiskasvatuksen

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.