Etelä-Pohjanmaan Kulttuurikartta etsii lisää kohteita

Etelä-Pohjanmaan liiton koordinoima Kulttuurikartta ohjaa asukkaita ja matkailijoita alueen kuntien kulttuurin helmien äärelle. Kohteet tutustuttavat paikalliseen arkkitehtuuriin, historiaan, perinteeseen ja taiteeseen.

Ensimmäiseen kulttuurikarttaan kohteita valittiin yhdessä alueen kuntien kulttuurivastaavien kanssa. Nyt avattu haku mahdollistaa sen, että myös alueen kulttuuritoimijat voivat ehdottaa omia kohteitaan karttaan. Myös asukkaat voivat vinkata heille tärkeitä kulttuurikohteita. Uusia Etelä-Pohjanmaan kulttuurin helmiä lisätään sähköiseen karttasovellukseen maksimissaan 40 kappaletta. Sisältöjen määrää joudutaan rajoittamaan sivuston kantokyvyn ja käytettävyyden vuoksi. Sähköisessä Etelä-Pohjanmaan kulttuurikartassa on tällä hetkellä satakunta kohdetta.

Kulttuurikarttaan ei lisätä tapahtumia, vaan tapahtumille suositellaan Etelä-Pohjanmaan tapahtumakalenteria. Etelä-Pohjanmaan kulttuurikartan lyhyttä versiota löytyy nyt myös paperisena alueen kuntien kirjastoista. Sekä lyhyt pdf –mallinen versio kartasta, että kattavampi sähköisenä versio löytyvät osoitteesta http://epliitto.fi/kulttuurikartta.

Kulttuurikartan sisältöihin voi törmätä myös Etelä-Pohjanmaan kuntien ja @Kulttuurinpaikka -tilin sosiaalisessa mediassa. Kulttuurikartta on osa kuntien kulttuuritoimintalain 166/2019 6 §:n mukaista alueellista Kulttuurin paikka -kehittämistehtävää. Kehittämistehtävällä pyritään varmistamaan, että Etelä-Pohjanmaalla voidaan tulevaisuudessakin elää kulttuurisesti rikasta ja hyvinvoivaa elämää.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.