Nuorisovaltuusto järjestää vaalipaneelin Vimpelissä

VIMPELIN nuorisovaltuusto järjestä kuntavaalipaneelin torstaina 20.5 kello 17–19 Vimpelin kunnantalolla. Mukana on edustaja jokaisesta puolueesta tai ryhmittymästä, jolla on kesäkuun kuntavaaleissa ehdokkaita Vimpelissä.

Koronatilanteesta johtuen paikalla kunnantalolla ovat ainoastaan panelistit sekä paneelia johtava nuorisovaltuuston puheenjohtaja Patrick Itäniemi. Paneeli streamataan kunnan Youtube-kanavalle. Paneelissa käydään kattavasti läpi kunnan palvelurakennetta, taloutta, investointeja sekä eri toimialojen asioita. Paneelissa myös katsotaan tulevaisuuteen, miltä Vimpeli näyttää vuonna 2030.

Paneeliin osallistuvat Mari Yliahtela tai Sirpa Salomäki, Keskustam Matti Latvala, Haloo Vimpeli, Matti Lehto, Vasemmistoliitto, Markku Ylispangar, Perussuomalaiset, Atro Anttila, Kristillisdemokraatit, Teija Uitto-Kohonen, Kokoomus ja Rosa-Maria Tornikoski, SDP.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.