Koronapositiiviseksi osoittautunut liikkui perjantaina Kauhavalla

Kaksineuvoinen tiedotti sunnuntaina, että Kauhavalla on voinut altistua koronavirukselle 14.5.2021 keskustan liikkeissä, Tokmannilla kello 11.00 - 11.35, Halpakaupassa kello 11.35 - 12.10 ja Lidlissä klo 12.10 - 12.25.

Henkilöllä on ollut maski käytössä.

Näissä liikkeissä samaan aikaan asioineita pyydetään tarkkailemaan vointiaan ja hakeutumaan välittömästi koronatestiin, mikäli ilmaantuu pieniäkään flunssa- tai vatsaoireita, pääkipua tai muita uusia oireita.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.