Aleksandra Latvala avasi Veikkojen pelin

Lavettarien kapteeni Aleksandra Latvala heilutti tahtipuikkoa niin pelissä kuin loppukiilassa. Kuva: Piritta Kärnä-Jantunen

Julkaistu:

Aihe:

LAPPAJÄRVEN Veikot jatkaa ulkona pelattujen harjoituspelien voittoputkessa. Helatorstaina Ykköspesiksen etelälohkossa pelaava Hämeenkyrön Räpsä taipui vuorostaan kotijoukkueen toisen jakson ryöpytyksessä selvin lukemin.

Peliin voitiin ottaa koronarajoitusten helpottuessa yleisöä, joten aivan tyhjälle katsomolle ei enää esiinnytty. Lavettarien otteet kamppailun alussa eivät olleet sitä, mitä odotettiin. Pallo ei pysynyt räpylöissä ja heitot olivat epätarkkoja. Vastustajalle annettiin heti alkujaksosta kolme juoksua. Pelin edetessä jännitys helpotti, ja emäntien sisäpeliinkin saatiin otetta. Jakso punnerrettiin viimeisessä vuorossa väkisin tasoihin. Tasoituksen myötä hyvänolon tunne iski, ja mahdollisuus jaksovoittoon jäi käyttämättä.

Tauolta tuli kentälle itseluottamusta uhkuva kotijoukkue. Pitävän ja liikkuvan ulkopelin myötä Räpsälle ei annettu lahjaksi mitään. Lavettarien kärkietenijät Saana Kamppinen ja Riikka Polso sekä etenijäjokeri Anna- Elisa Pukkinen menivät varmasti kentälle, mikä takasi tilanteiden syntymisen hyvien vaihtolyöntien siivittämänä.

Kapteeni Aleksandra Latvala otti toisessa vuorossa ottelun ratkaisijan viitan niittaamalla kakkosjatkeelta pallon Pietilän pellolle. Vapauttavan puhkaisun jälkeen Lavettarien peli näytti helpolta. Toinen juoksutehtailija Sanna Särkijärvi kotiutti kolme kertaa monipuolisilla lyönneillä. LaVe on saanut Essi Kivelästä monipuolisen jokeripelaajan. Näyttävien syöksyjen avittamana hän toi kolme juoksua.

Oulunsalon Vasama saapuu Veikkolaan harjoitusotteluun vielä ennen 2.6. alkavaa sarjakautta. Tuo vierailu on vuorossa ensi viikon lauantaina 29.5. kello 16. Silloin yleisöllä on vapaa pääsy tutustumaan uudistuneeseen Lavettarien ryhmään.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.