Nyrkki päättää tulevista suosituksista keskiviikkona

Alueellisen yhteistyöryhmä Nyrkin kokous on tällä viikolla poikkeuksellisesti keskiviikkona 12.5.2021 kello 15.00, jolloin Aluehallintoviraston uusi päätös toukokuun lopun kokoontumisrajoituksista on todennäköisesti tiedossa.

Nyrkin kokouksessa tullaan ottamaan kantaa myös ylioppilas- ja muiden valmistujaisjuhlien järjestelyihin. Päätökset tulevat näkyviin myös sairaanhoitopiirin koronasivustolle ja os. www.epshp.fi/nyrkki.

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä todettiin viikonlopun 7.- 9.5.2021 aikana kolme uutta koronavirustartuntaa. Tartuntojen kokonaismäärä on 836. Kaikki tartunnat liittyvät aiempiin tartuntaketjuihin.

Viimeisen kahden viikon aikana todettiin yhteensä 30 koronavirustartuntaa (ilmaantuvuus 15,5/100 000 asukasta). Viikolla 18 tartuntojen määrä oli vain 11. Näistä karanteenissa sairastuneita oli seitsemän ja muutkin tartuntalähteet on saatu selvitettyä.

Sairaalahoidossa ei ole koronaviruspotilaita, eikä uusia koronaviruskuolemia ole todettu.

COVID-19 -näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 105 396. Eilen tutkittiin 209 näytettä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.