Nyrkki päättää tulevista suosituksista keskiviikkona

Nyrkin kokouksessa tullaan ottamaan kantaa myös ylioppilas- ja muiden valmistujaisjuhlien järjestelyihin. Päätökset tulevat näkyviin myös sairaanhoitopiirin koronasivustolle ja os. www.epshp.fi/nyrkki.

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä todettiin viikonlopun 7.- 9.5.2021 aikana kolme uutta koronavirustartuntaa. Tartuntojen kokonaismäärä on 836. Kaikki tartunnat liittyvät aiempiin tartuntaketjuihin.

Viimeisen kahden viikon aikana todettiin yhteensä 30 koronavirustartuntaa (ilmaantuvuus 15,5/100 000 asukasta). Viikolla 18 tartuntojen määrä oli vain 11. Näistä karanteenissa sairastuneita oli seitsemän ja muutkin tartuntalähteet on saatu selvitettyä.

Mainos

Sairaalahoidossa ei ole koronaviruspotilaita, eikä uusia koronaviruskuolemia ole todettu.

COVID-19 -näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 105 396. Eilen tutkittiin 209 näytettä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.