Vimpelin kunnanhallitus 3.5.: Lappajärvelle ollaan myymässä 12 Jpyp:n osaketta

Julkaistu:

Kategoria:

,

Kaupan toteutumisen ehtona on, että Lappajärven kunta ostajana ja Alajärven kaupunki ja Soinin kunta myyjinä tekevät omissa hallintoelimissään vastaavat päätökset JPYP:n osakkeiden kaupoista samoilla hinnoilla ja ehdoilla.

VIMPELI osallistuu Yritystoiminnan kehittäminen muuttuneessa toimintaympäristössä -hankkeeseen, jonka kuntarahoitusosuus on 1 750 euroa, sillä ehdolla että hankkeen rahoitussuunnitelma toteutuu ja muut kunnat tekevät vastaavat myönteiset päätökset.

Mainos

KUNNANHALLITUS lähetti viime valtuuston kokouksessa tehdyt aloitteet valmisteluun. Vimpelin kunnan teknisen toimen henkilöstö ja toimenkuvat -aloitteen osalta kunnanhallitus päätti, että talouden tasapainottamisohjelmaan tälle vuodelle merkitty kiinteistötoimen mitoitus ja Spotilla-ohjelman käyttöönotto aloitetaan välittömästi. Väliraportti niistä tulee toimittaa kunnanhallitukselle lokakuun loppuun mennessä. Haloo Vimpelin tekemä aloite päätettiin valtuustossa palauttaa kunnanhallitukselle käsiteltäväksi teknisen toimen työskentelyn tehostamiseksi.

TEKNISELLE toimelle myönnettiin lupa ravitsemistyöntekijän toimen vakinaista täyttämistä varten 1.8.2021 lukien. Tehtäväkuvaan kuuluu ruuan valmistukseen ja jakeluun liittyviä tehtäviä Aapiskujan koululla ja Yhteiskoululla. Tointa ei voida täyttää sisäisin siirroin.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.