Ankkureille ja LaVelle kehittämistukea

Kuva: Eija Pippola
OPETUS- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt liikunta- ja urheiluseuroille lähes 4,5 miljoonaa euroa seuratoiminnan kehittämistukea. Seuratuen avulla lisätään lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia sekä tuetaan paikallisen seuratoiminnan elinvoimaisuutta.

Alajärven Ankkurit saivat Ankkurilaisen ohjaaja- ja valmentajapolun kehittämiseen 5 000 euroa ja Lappajärven Veikot LaVe-pesis liikuttaa – hankkeeseen 6 000 euroa.

Seuratukea myönnettiin yhteensä 408 hankkeelle. Avustukset kohdistuvat 109 eri kuntaan. Seurojen yhteishankkeita on 43.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.