Kortesjärven seurakuntatalolle löytyi korvaavat tilat

Julkaistu:

Aihe:

KEVÄÄN mittaan käytyjen neuvottelujen jälkeen Kauhavan kaupunginhallitus ja kirkkoneuvosto ovat hyväksyneet vuokrasopimuksen, jolla Kortesjärven seurakunnalle annetaan osa Kortesjärven terveyskeskuksesta toimisto- ja kokoontumispaikaksi.

Seurakunta saa käyttöönsä yhteensä 447 neliömetriä terveysaseman aulan ja Tupasvillan välisestä osasta. Siitä toimistotilaa on 244 neliötä ja seurakuntasaliksi muutettavaa tilaa 203 neliötä

Kauhavan seurakunta tarvitsee toimitiloja Kortesjärveltä, koska seurakuntatalo on suljettu sisäilmaongelmien vuoksi. Hautauksia ja muistotilaisuuksia on järjestetty kirkossa ja hautausmaalla mahdollisuuksien mukaan, ja seurakunta on vuokrannut tilaisuuksia varten tarvittaessa Kortesjärven nuorisoseuraa.

Tilaa vapautui terveysasemalta, kun kuntayhtymä Kaksineuvoinen joutui tiivistämään toimintojaan tämän vuoden alussa.

Vuokra-aika on 15 vuotta, jonka jälkeen sopimus on voimassa toistaiseksi. Kaupunki remontoi tilat ja seurakunta korvaa remontointikustannukset osana vuokraa 15 vuodessa.

Tilat saataneen seurakunnan käyttöön ensi vuoden alussa.

–Olemme kaikki Kortesjärven kappeliseurakunnan työntekijät todella kiitollisia, että seurakunnan johtoporras yhdessä kirkkoneuvoston ja kaupungin kanssa tekivät päätöksen terveyskeskuksen vuokratiloista. Se oli todella hyvä päätös, sanoo Kortesjärven kappalainen Tarja Takala-Luostarinen.

Hän kertoo, että isompia tilaisuuksia varten remontoidaan keittiö- ja kokoontumistilat. Toimisto- ja pienryhmätilat ovat käyttövalmiina.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.