Lappajärvelle 750 000 euroa valtionavustusta liikuntapaikan rakentamiseen

TIEDE- JA KULTTUURIMINISTERI Annika Saarikko on myöntänyt liikuntapaikkojen rakentamiseen ja avustamiseen yhteensä 30 994 000 euroa. Avustukset on kohdennettu erityisesti perusliikuntapaikkoihin, kuten liikuntasaleihin ja -halleihin. Opetus- ja kulttuuriministeriössä päätettäviin, kustannusarvioltaan yli 700 000 euron hankkeisiin, myönnettiin tästä yhteensä 21,6 miljoonaa euroa. Avustusta sai kaikkiaan 30 hanketta.  

Aluehallintovirastoille osoitettiin vuoden 2021 määrärahasta 6,65 miljoonaa euroa sekä lisäksi siirtomäärärahoista erillinen lisämääräraha 2,70 miljoonaa euroa. Tämä lisämääräraha huomioon ottaen liikuntapaikkarakentamiseen osoitetaan vuonna 2021 valtionavustuksia yhteensä lähes 31 miljoonaa euroa. 

Osansa tuosta potista sai Lappajärven kunta, jolle ministeriö myönsi 750 000 euroa valtionavustusta liikuntapaikan rakentamista varten.  

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA