Ekorosk sai kiitosta työturvallisuudesta

EKOROSK on saanut luokituksen työturvallisuutta parantavasta Nolla tapaturmaa -palvelusta.

Nolla tapaturmaa -foorumiin kuuluu kaikkiaan 450 jäsentyöpaikkaa. Niistä 87 sai tasoluokituksen. Ekorosk nousi tänä vuonna tasolle kaksi, joka oli parannusta viime vuoden kolmostason luokituksesta. Yrityksistä vain 32 sai kakkostason luokituksen, jonka mukaan työnturvallisuuden suunta näillä työpaikoilla on ”kohti maailman kärkeä”.

Pitkäjänteinen työ työturvallisuuden eteen tuottaa tulosta, kertoo Ekoroskin työsuojelupäällikkö Mirja Nygård.

–Ratkaisevaa on, että kaikki työntekijät näkevät yhteisen edun ja sitoutuvat yhteiseen tavoitteeseen.

Hän kertoo, että Ekoroskilla koko henkilökunta havainnoi aktiivisesti työtään ja toimiaan työturvallisuuden näkökulmasta. Havainnot käsitellään järjestelmällisesti ja korjaavia toimenpiteitä tehdään jatkuvasti.

–Järjestelmällinen työ on johtanut siihen, että Ekoroskilla ei ollut yhtään sairaslomaan johtunutta työtapaturmaa vuonna 2020.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.