Alppijuniorit menestyivät Joupiskalla

Essi Kaunisto oli yksi monista Lakis-Sportin alppijunioreista, jotka pärjäsivät hienosti Joupiskalla. Kuva: Johanna Kaunisto

LAKIS-SPORTIN Essi Kaunisto voitti Seinäjoen Jouppilanvuorella järjestetyn Haukkala Cupin kokonaiskilpailun 10-vuotiaiden tyttöjen sarjassa. Kilpailussa kisattiin kolme osakilpailua: pujottelu, superpujottelu ja suurpujottelu.

Muutkin Lakis-Sportin alppijuniorit pärjäsivät hienosti.

Livia Kurten sijoittui neljänneksi 8-vuotiaiden tyttöjen kokonaiskilpailussa ja Noel Kurten laski hopeaa ja Eelis Hänninen viidenneksi samanikäisten poikien sarjassa.

10-vuotiasta pojista Jaakko Jukkala laski hopeaa, ja 14-vuotiaiden tyttöjen sarjassa kilpaillut Nelly Hänninen ylsi pronssille.

Lakis-Sportin alppijuniorit ovat tänä talvena harjoitelleet ratalaskua kaksi kertaa viikossa.

Välillä he ovat käyneet harjoittelemassa Joupiskan jyrkässä kisarinteessä pujottelua, mutta päätoiminen harjoittelu tapahtuu kotirinteessä Lakiksella. Lakiksen pitkän ja loivan profiilin vuoksi kotirinteessä on harjoiteltu vauhtilajeja, kuten Super-G:tä, syöksyä ja nopeuslaskua.

Runsaslumisen talven vuoksi harjoittelumahdollisuudet ovat olleet ihanteelliset, ja kausi on ollut ennätyspitkä. Seuran kauden päättäjäiset pidettiin Lakiksella 10. huhtikuuta. Kausi kuitenkin jatkui vielä 17.4. saakka, kun Seinäjoen alppijaoston pyynnöstä pidetiin vielä yhdet Super-G-treenit.

Koronarajoitusten vuoksi kilpailemaan ei kuitenkaan pystytty totuttuun tapaan, ja piirinmestaruuskilpailut jäivät tänä talvena Etelä-Pohjanmaalla pitämättä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.