Uusi päiväkotimoduuli Kauhavalle

Julkaistu:

KAUPUNGINHALLITUS päätti maanantaina yhdistää Kauhavan keskustaajaman kaksi varhaiskasvatuksen lisäyksikköä sekä Nahkalan esiopetusyksikön yhteen päiväkotimoduuliin, joka sijoitetaan Kauhavan yhtenäiskoulun ja Kirkkorannan päiväkodin väliselle kentälle syksyllä 2021.

Kaupunginhallitus esittää valtuustolle, että moduulin perustamiskustannuksiin varataan 100 000 euron määräraha tämän vuoden investointiohjelmaan ja vuokrakustannuksiin varataan 155 000 euroa vuodessa talousarvioon vuosille 2022–2027.

Moduulipäiväkotiin yhdistetään yhteensä kolmessa eri tilassa tällä hetkellä toimivia varhaiskasvatusyksiköitä: Nahkalan esiopetusyksikkö, Lentokonepuiston päiväkoti ja Hyppiksen lisäosasto. Tällä saavutetaan taloudellisia ja toiminnallisia etuja.

Toiminnan keskittäminen vähentää kiinteistökustannuksia. Lisäksi henkilöstöresurssin käyttöä voidaan tehostaa erityisesti varhaisten aamu- ja myöhäisten iltahoitojen työntekijämäärissä.

Tulevaisuudessavarhaiskasvatusta toteutetaan Kauhavan keskustaajamassa Kirkkorannan päiväkodissa, Hyppiksen päiväkodissa, uudessa päiväkotimoduulissa sekä perhepäivähoidossa.

Moduulipäiväkoti tulee olemaan käytössä syksyn 2021 aikana, mutta ei heti elokuussa koulujen alettua. Aikataulu tarkentuu kevään ja alkukesän aikana.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.