Ylihärmän päiväkodissa toteutetaan kaksivuotinen esiopetuskokeilu

Julkaistu:

MAANANTAINA Opetus- ja kulttuuriministeriöstä saapuneen tiedon mukaan Kauhavan kaupunki järjestää kaksivuotisen esiopetuskokeilun vuosina 2021–2024. Kokeilu toteutetaan Ylihärmän päiväkodissa.

Toteutuspaikka sekä kokeiluun osallistuvat lapset on päätetty ministeriön tutkimusryhmän toimesta.

Kriteerit kokeiluun osallistuvien lasten osalta olivat seuraavat: lapsen kotikunta tulee olla Kauhava ja hänen tulee olla jo hoidossa kyseisessä päiväkodissa tai kotihoidossa sekä asua sen lähistöllä. Perheitä, joita kokeilumahdollisuus koskettaa, tullaan informoimaan lähiaikoina.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.