Puukko- ja tekstiilimuseo sai museoviraston avustusta

Julkaistu:

KAUHAVAN puukko- ja tekstiilimuseo on saanut Museovirastolta 6 000 euroa uuden perusnäyttelyn konseptointiin ja sisältösuunnitteluun sekä näyttelytilan rakenteiden ja valaistuksen suunnitteluun.

Museovirasto jakoi paikallismuseoiden hankeavustuksia tänä vuonna yhteensä puoli miljoonaa euroa. Avustusta myönnettiin 84 hankkeelle.

Suurin myönnetty avustus oli 13 000 euroa ja pienin 1 000 euroa. Keskimääräinen hanke sai 5 965 euroa.

Paikallismuseoiden hankeavustuksilla tuetaan paikallismuseoiden kokoelmien ja rakennusten säilymistä, kokoelmien hyvää hallintaa sekä tiedon välittämistä museoiden kokoelmista ja paikallisesta perinteestä. Avustusta myönnetään myös paikallismuseotoiminnan kehittämiseen ja suunnitelmallisuuden edistämiseen.

Tyypillisiä avustettavia hankkeita olivat museorakennusten kattojen korjaukset sekä kokoelmien hoitoon ja luettelointiin liittyvät työt.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.