Kortesjärven hevosjalostusyhdistys muisti menestyneitä hevosia ja syntyneitä varsoja

Palkinnot jaettiin poikkeusoloista johtuen ilman perinteistä palkintogaalaa. Kuva: Hanna Autio

KORTESJÄRVEN hevosjalostusyhdistys piti kevätkokouksen Kitkan majalla 30.3. Kokouksessa palkittiin vuoden 2020 menestyneitä hevosia sekä jaettiin riimut syntyneille varsoille. Palkinnot jaettiin poikkeusoloista johtuen ilman perinteistä palkintogaalaa.

Vuoden 2020 pistekilpailun voitti Terhi Isokedon ja Mikko Ojanperän omistama Birthday Cloud pistein 34. Toiseksi sijoittui Power Fox Teamin omistama Grace Journey 22 pisteellään ja kolmanneksi Arja Talvilahden Päivän Pokeri 11 pisteellään.

Varsoja syntyi yhdistyksen jäsenten nimiin 11 vuonna 2020. Kaikkien varsojen omistajille lahjoitettiin riimut.

Yhdistys palkitsee lisäksi vuosittain ne lämminveriset, jotka alittavat kilometriajan 1.17,9 sekä ne suomenhevoset, jotka alittavat ajan 1.30,0. Alituksista palkittiin Versutallin omistama ruuna Golf Journey (11.5.2020 / 1.17.7) sekä Olli, Janne ja Risto Sarkarannan omistama suomenhevostamma Lyyti (26.9.2020 / 1.29,7a).

Kokouksessa valittiin johtokuntaan erovuoroisten tilalle Mikko Ojanperä sekä Risto Nevamäki uusina jäseninä. Muut erovuoroiset jatkoivat. Johtokunta kokonaisuudessaan: Olli Sarkaranta, Allan Sarkaranta, Mikko Ojanperä, Risto Nevamäki, Arja Talvilahti, Maria Korpi, Hanna Kolkka, Suvi Rantala, Ahti Kielinen, Tuomo Mattila, Teemu Ritala sekä Hanna Autio.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.