”Pulinaa Pöntöstä”

Hei sinä järviseutulainen kuntavaaliehdokas! Nyt sinulla mahdollisuus mainostaa itseäsi ja tuoda omia kuntavaaliteemojasi ja ideoitasi julki Järviseudun Sanomien ”Pulinaa Pöntöstä” teeman alla netissä julkaistavassa videossasi.

Homma toimii näin: Kun ehdokasnumerosi on selvä, soita Eija Pippolalle toimitukseen numeroon 0400 778 542 ja varaa aika kuvaukseen, Eija antaa myös lisätietoja asiasta. Kuvaus suoritetaan soittojärjestyksessä ilmoitettuna ajankohtana. Sinulla on aikaa noin yksi minuutti esitellä itsesi ja asiasi, jonka takana seisot. Harjoittele siis huolella, mitä aioit sanoa äänestäjillesi.

Emme hyväksy alatyylistä tekstiä, rasismia, emmekä muutakaan, mitä emme katso soveliaaksi käytökseksi. Pidätämme kaikki oikeudet kuvattavaan videoon. Videosi julkaistaan kanavillamme vaalien alla.

Esimerkki kuvitteellisesta Re-Van ehdokkaasta Kerttu Kaarinasta on kuvattu toimituksessamme ja siitä voitte ottaa mallia omaan suoritukseen. Esimerkkivideo Kerttu Kaarina Kumma-Kolppalasta löytyy Järviseudun Sanomien kanavilta.
 

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.