Maa vavahteli Järviseudulla

Sunnuntaina 4. päivänä huhtikuuta, eri puolella Järviseutua havahduttiin kahteen kumeaan jyrähdykseen.

Sunnuntaina 4. päivänä huhtikuuta, eri puolella Järviseutua havahduttiin kahteen kumeaan jyrähdykseen. Jyrähdykset kuuluivat illalla kello 23:00 tietämillä. Ensivaikutelma oli, että kyseessä on ukkonen taikka lentokoneen yliäänijyrähdykset. Koirat reagoivat jyrähdyksiin haukkumalla.

Kyseessä oli Seismologian instituutin mukaan pieni (tunnistamaton) maanjäristys https://www.seismo.helsinki.fi/bulletin/list/alert/current_map.html

Tapaus on Seismologian instituutin mukaan vielä tarkistamaton, automatiikka on tallentanut 1,6 magnitudin järistyksen.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.