Soinin kunnanhallitus 29.3.2021: Ylijäämää kertyi 67 000 euroa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Sama määrä saatiin lisävaltionosuuksia, joista 148 000 oli veromenetysten kompensaatiota ja 352 000 koronatukea. Näistä tuista peritään 177 000 euroa takaisin tämän ja ensi vuoden aikana. Jos koronatuen vähentää tuloksesta, on tulos miinuksella 285 000 euroa. Alijäämä olisi silloin melko tarkalleen sama luku, mikä on perusturvan lisälasku koronasta ja sh-piirin hinnankorotuksista.

Kunnanhallitus esitti talousarvioylitykset valtuuston hyväksyttäväksi. Ylitykset ovat pääosin aika pieniä. Perusturvan kustannukset ylittyivät eniten, noin 250 000 euroa, johtuen muun muassa koronakustannuksista ja sairaanhoitopiirin hinnankorouksista.

HENKILÖSTÖRAPORTTI esitetään valtuuston hyväksyttäväksi. Soinin kunnan päätoiminen henkilöstömäärä on 91. Palkkasumma oli 3,1 miljoonaa euroa. Sairauspoissaolojen kustannus oli noin 88 800 euroa ja poissaolojen määrä keskimäärin 10 kalenteripäivää/hlö. Laskua sairauspäivissä oli edellisvuodesta 3 päivää.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.