Vimpelin frisbeegolf-kausi käynnistyy keväthangilta

VIMPELIN vapaa-aikatoimi järjestää Umpihanki-frisbeegolf-kampanjan aikavälillä 24.3.–5.4.

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan viisi frisbeegolfkiekkoa. Osallistu kampanjaan heittämällä Vatpakan 21-väyläinen rata hienoissa talviolosuhteissa. Ilmoita tuloksesi vapaa-aikatoimen nettisivuille, ja olet mukana arvonnassa. Osallistuminen on helppoa ja heittotuloksella ei ole väliä, joten kannattaa osallistua useasti!

Vapaa-aikatoimi

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.