Alajärven kaupunginhallitus 15.3.2021: Lehtimäen Opistoa tuetaan 10 000 eurolla

Julkaistu:

Kategoria:

,

Lehtimäen opisto saa vapaa-ajan toimintojen tukemiseen 10 000 euroa, Alajärven Sotaveteraanit ry veteraanien, -puolisoiden ja leskien toimeentulon helpottamiseen 3 000, Suomenselän kalatalousalue toiminnan kehittämiseen ja tukemiseen 750 sekä Nelimartat ry kotien ja perheiden hyvinvoinnin edistämiseen ja arjen hallinnan tukemiseen 300 euroa. EL Alajärvelle myönnettiin 500 euron toiminta-avustus ja Alajärven Tassutiimille 500 euroa Alajärven kissojen eläinlääkäri-, ruokinta- ja tarvikekuluihin.

Kuisma Kujala (kesk.) esitti, että Suokonmäenseudun kylät ry:lle myönnetään hakemuksen mukainen 2 000 euroa. Jari Mäenpää (kok.) kannatti Kujalan esitystä. Tämä hyväksyttiin yksimielisesti.

Yhteistoimintasopimukset solmitaan Janette Lepistön (1 500 euroa), Ville Hautamäen (1 500), Alajärven Ankkureiden (12 500) ja JPK:n (6 000) kanssa sekä yhteistyösopimus Eucabeth Kivikankaan kanssa (1 000 euroa).

JÄRVISEUDUN Pyöräilyseura ry, Lehtimäen Jyske ry sekä Kuuden tähden reitistö kuntoon! -hankkeen toimijoille myönnettiin lupa käyttää kaupungin omistamaa maa-aluetta Lehtimäen Valkealammella edellä mainitun hankkeen pyöräilyreittien toteuttamiseen. Hankkeen tavoitteena on tuoda esille olemassa olevia polkuja ja reittejä sekä opastaa ihmisiä liikkumaan Valkealammen maastossa helpommin. Se on osa Valkealammen kehittämissuunnitelmaa. Hanke sisältää myös ympäri vuoden ajokuntoisena pidettävän reitin. Polkureitti on tarkoitettu jalkaisin, pyörällä tai hiihtäen tapahtuvaa liikkumista varten. Sopimus on voimassa toistaiseksi, kuitenkin vähintään 10 vuotta.

KAUPUNKI uusii Lehtimäen kunnan yksityisen maanomistajan kanssa Keskikylän ulkoilureitin mahdollistamiseksi tekemän maanvuokrasopimuksen 10 vuodeksi. Aiemmin sopimus oli 20 vuotta ja se on lakannut kolme vuotta sitten. Vuokraksi on sovittu 85 euroa vuodessa, minkä lisäksi kolmelta sopimuksettomalta vuodelta maksetaan takautuvasti yhteensä 255 euroa.

KESKUSVAALILAUTAKUNNAN väliaikaisiksi varajäseniksi määrättiin Marjo Visti-aho, Markku Leppäkangas, Kati Salo ja Jarmo Ojajärvi.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA