Seinäjoella alkaa sosiaalityön maisteriohjelma

TAMPEREEN yliopiston yhteiskuntatieteiden tiedekunta toteuttaa Seinäjoen yliopistokeskuksessa kaksivuotisen sosiaalityön maisteriohjelman. Maisteriohjelma vastaa osaavan työvoiman tarpeeseen kouluttamalla kelpoisuusehdot täyttäviä sosiaalityöntekijöitä.

Sosiaalityön perus- ja aineopintoja on voinut suorittaa Seinäjoella avoimina yliopisto-opintoina jo vuosien ajan. Vuodesta 2004 alkaen järjestetty niin sanottu sosiaalityön opintopolku on mahdollistanut hakeutumisen sosiaalityön maisterikoulutukseen. Yli 100 avoimen yliopiston opiskelijaa on valittu tutkinto-opiskelijaksi Tampereelle ja lisäksi kymmenkunta muihin yliopistoihin.

–Viime vuosina on herännyt kova kysyntä alueelliselle maisterikoulutukselle, kertoo Tampereen yliopiston sosiaalityön professori ja tutkinto-ohjelmavastaava Kirsi Juhila koulutuksen taustoista. –Nyt on tullut mahdollisuus vastata tähän kysyntään opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämällä erityisavustuksella jatkuvan oppimisen ja osaamisen kehittämiseen.

Koulutuksessa rakennetaan yliopisto-ohjauksen rinnalle työelämäyhteistyötä hyödyntävä kokemuksellinen ohjausmalli, joka tukee opiskelijoiden siirtymää työelämään tavoitteena työssä jaksaminen ja jatkaminen ja työssä hyvin voiminen. Ohjausmallia laajennetaan maisteriopintoihin sisältyväksi työhyvinvointia edistäväksi monitieteiseksi opintomoduuliksi.

Maisteriohjelma alkaa syksyllä 2021 ja siihen haetaan korkeakoulujen yhteishaussa 17.–31.3.2021. Maisteriohjelmaan valitaan 16 opiskelijaa, joilla on soveltuva alempi korkeakoulututkinto. Etusijalla ovat hakijat, jotka ovat aikaisemmin suorittaneet lisäksi sosiaalityön perusopinnot ja aineopintoja.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Sirkka Kallio voitti mestaripyöräilijäkampanjaan osallistuneiden kesken arvotun pyörän. Kuva: Vimpelin vapaa-aikatoimi.

Vimpelissä 40 mestaripyöräilijää

Mestaripyöräilijätittelin saamiseen edellytettiin perinteiseen tapaan vähintään 1 000 pyöräilykilometrin yhteissaavutusta toukokuun ja elokuun välisenä aikana.

MLL Evijärven paikallisyhdistys järjestää rahakeräyksen 1. lokakuuta 2023–31. joulukuuta 2023 välisenä aikana.

Joululahja-keräys 2023 Evijärvellä  

MLL EVIJÄRVEN paikallisyhdistys järjestää tänä vuonna Joululahja-keräyksen yhteistyössä perhekeskus Kaislan perhetyön, Evijärven neuvolan, opiskeluhuollon, varhaiskasvatuksen

Sirkka Kallio voitti mestaripyöräilijäkampanjaan osallistuneiden kesken arvotun pyörän. Kuva: Vimpelin vapaa-aikatoimi.

Vimpelissä 40 mestaripyöräilijää

Mestaripyöräilijätittelin saamiseen edellytettiin perinteiseen tapaan vähintään 1 000 pyöräilykilometrin yhteissaavutusta toukokuun ja elokuun välisenä aikana.

MLL Evijärven paikallisyhdistys järjestää rahakeräyksen 1. lokakuuta 2023–31. joulukuuta 2023 välisenä aikana.

Joululahja-keräys 2023 Evijärvellä  

MLL EVIJÄRVEN paikallisyhdistys järjestää tänä vuonna Joululahja-keräyksen yhteistyössä perhekeskus Kaislan perhetyön, Evijärven neuvolan, opiskeluhuollon, varhaiskasvatuksen

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.