JPYP järjestää rahoitusaamun uusille yrittäjille

Julkaistu:

Aihe:

Uudet yritykset aloittavat liiketoimintansa hyvin varovaisesti ja mahdollisimman pienellä riskillä. Yritystoiminnan käynnistymisen jälkeen huomataan usein, että tarvitaan lisää resursseja niin liiketoiminnan laajentamiseen kuin kannattavuuden parantamiseen. Tarpeet liittyvät yleensä uusien koneiden ja laitteiden hankintaan, toimitilojen hankkimiseen, laajentamiseen tai muutoin uudistumiseen liittyviin tarpeisiin. Liiketoiminnan laajentuessa herää tarve myös henkilöstöresurssien lisäämiseen.

–Uuden yrityksen perustaneelle tai liikeideaa vasta kehittävälle yrittäjälle on hyödyllistä tietää ja tuntea rahoituksen tukikanavat niin liikeidean käynnistämiseen kuin toiminnan kasvuun. Vaikka tarvetta rahoitukselle ei olisikaan aivan heti, tieto eri toimijoiden palveluista voi palata mieleen sitten, kun asia tulee omassa toiminnassa ajankohtaiseksi, kertoo yritysneuvoja Pirkko Ylätalo.

JPYP haluaa tarjota alueensa yrittäjille (Alajärvi, Lappajärvi, Soini ja Vimpeli) tietoa juuri näitä tilanteita varten. Pääasiassa tuoreille yrittäjille suunnatussa tilaisuudessa palveluistaan ovat kertomassa Leader Aisapari ry (yritystuet), TE-palvelut (palvelut yrityksille) ja OP Alajärvi (yritysten palvelutarjonta).

Linjoille ovat tervetulleita mukaan niin tuoreet ja kuin aiheesta kiinnostuneet kokeneemmatkin yrittäjät. Lisätiedot ja ilmoittautumiset yrityspalvelun nettisivulla.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.