Webinaarista turvallisuutta luontoreitistöille

Outdoor Leader -hankkeen webinaarissa annetaan vinkkejä luontoreitistöjen suunnitteluun ja turvallisuuteen.

Luonto tarjoaa meille sekä fyysistä että henkistä hyvinvointia. Retkeily ja luonnossa liikkuminen onkin lisännyt suosiotaan. Kävijämäärien lisääntyessä on hyvä kiinnittää huomiota polkujen ja reittien kuntoon ja turvallisuuteen.

Outdoor Leader-hankkeen webinaarissa 18. maaliskuuta paneudutaan juuri reittien kuntoon ja turvallisuuteen sekä ylläpitoon.  Webinaari antaa vinkkejä myös esteettömän reitistön tai polun rakentajalle.

Avoin ja maksuton webinaari on tarkoitettu kaikille luonnossa liikkujille ja reitistöjen ja polkujen rakentamisesta kiinnostuneille.

Mainos

Webinaariin voi ilmoittautua 16.3. mennessä osoitteessa http://bit.ly/2MBNwRu. Webinaari on suomenkielinen.

Kansainvälisessä Outdoor Leader -hankkeessa on mukana viisi Leader-ryhmää Varsinais-Suomesta, yksi Satakunnasta, yksi Etelä-Pohjanmaalta ja kaksi Ruotsista. Hankkeen tavoitteena on innostaa paikallisia yhdistyksiä kehittämään retkeilyreittejä ja ulkoilualueita Suomessa ja Ruotsissa.

Marita Mattila

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.