Veto ja Jymy vastakkain viikonloppuna Kuortaneella

MIESTEN Superpesiksen huippujoukkueet Vimpelin Veto ja Sotkamon Jymy testaavat talvikuntoaan tulevana viikonloppuna Kuortaneella. Joukkueet iskevät yhteen hallipesiksen merkeissä viikonlopun aikana kahdesti.

Avausottelu pelataan perjantaina 12.3. kello 18. Toinen kohtaaminen on heti perään lauantaina kello 13.30. Molemmat tulevan viikonlopun ottelut ovat nähtävissä suorina ja selostettuina maksullisina lähetyksinä netissä. Otteluiden katseluoikeuden voi lunastaa NetTicket.fi:stä.

Perjantain ottelun selostaa Vesa Puutonen ja kommentaattorina toimii Vesa Liikala. Lauantaina äänessä ovat Mikko Taittonen ja Risto Ojanperä.

Harjoitusotteluviikonlopuksi oli alun perin suunniteltu pelattavaksi Vedon isännöimä halli-SM-lopputurnaus. Sekä lopputurnaus että neljä alkuturnausta jouduttiin peruuttamaan koronapandemian takia. Halli-SM:n tilalle kehitettiin 12 joukkueen Supercup, johon Veto ei osallistu.

Vedon tiedotus

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.