Pokelan rallisprint-kausi alkoi voitokkaasti Laukaassa

Vuoden ensimmäinen SM-rallisprintin osakilpailu järjestettiin MM-ralleistakin tutussa Ruuhimäen ympäristössä. Luokassa 8 Samuli Pokela otti voiton Mitsubishi Lancer Evo 4 -ajokillaan. Kuva: Tuomas Töyry

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Toiseksi luokassa 8 sijoittui Niko Riikonen Ford Fiestallaan ajalla 02:52,09. Luokan 7 ja koko kilpailun nopein oli Skoda Fabia R5 autolla ajanut Kalle Markkanen ajalla 02:47,14.

Koronatilanteen ja tiukkojen rajoitusten vuoksi rallisprint-kilpailuja on nyt haastavaa järjestää, eikä kilpailuja ole tänäkään talvena ollut kuin kaksi kappaletta.

–Oli kuitenkin hienoa, että kilpailu onnistuttiin järjestämään, vaikkakin ilman yleisöä, ja kilpailijat pääsivät avaamaan vuoden pistetilinsä talvikaudella. Osallistujia koko kilpailussa oli 95.

Kilpailu päästiin ajamaan aurinkoisessa säässä mutta lämpimän kelin seurauksena rataan kului syvät ajourat, mikä teki ajamisesta haastavaa varsinkin toisella kierroksella.

–Tästä on erittäin mukava jatkaa kohti seuraavaa osakilpailua, joka toivottavasti päästään järjestämään jo normaaleissa olosuhteissa.

Seuraava SM-osakilpailu on suunniteltu järjestettävän 10.7.2021 Vaalassa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.