Uusi maailmanennätys on saavutettu

Keskellä maailman suurinta jääkarusellia, Lappajärvellä liehuu Suomen lippu. Kuva: Sami Alasara

Markkeri saapuu lähtöpisteeseensä. Maailmanennätys on rikottu, Suomessa, Järviseudulla, Lappajärvellä. Täällä tehtiin maailman suurin jääkaruselli. Karusellin läpimitta oli 310,78 metriä, jolloin karusellin pinta-alaa kertyi noin 7,6 hehtaaria. Karuselli oli suuri yhteinen voimanponnistus Lappajärven ympäryskuntien talkoolaisilta, siitä kiitos heille. Iso kiitos Janne Käpylehdolle ja hänen tiimilleen. 

Videon kuvasi Aapo Viinamäki, Lappajärvi

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.