Maailman suurin jääkaruselli 1.3.2021 -Se pyörii!

Maanantaina 1.3.2021 hieman ennen neljää maailman suurin jääkaruselli pyörähtää käyntiin monen päivän uurastuksen jälkeen. 

-15:59 Hyvä vauhti päällä jo 10 minuuttia, Lappajärven kunnanjohtaja Sami Alasara viestittää ryhmään.

Suuri karuselli on käynnistynyt ja pyörinyt jonkin aikaa. Maailmanennätykseen tarvitaan kokonainen kierros keskeytyksettä ennenkuin se hyväksytään. Seuraamme tilanteen kehitystä, syntyykö uusi maailman ennätys? 

Kello 19:24 tulee viesti –Markkeri saapuu

Muutama video joissa Janne Käpylehto kertoo ennätyksen saavuttamisesta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.