Kettusaarihiihto muutettiin omatoimiseksi

Kettusaarihiihdon lähtöä vuodelta 2019. Arkistokuva: Henri Ruuska

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

EVIJÄRVELLÄ järjestettävä Kettusaarihiihto muutettiin omatoimiseksi kilpailuksi.

Kilpailuun voi osallistua säävarauksella 6.3.–14.3. välisenä aikana silloin, kun itselle parhaiten sopii, ja vaikka useamman kerran.

Lähtöpaikkana on Sillankorvan leirintäalue (Kirkkotie 295). Matka on 14 kilometriä. Sarjat on naisille ja miehille, osallistuminen on ilmaista, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.

Kilpailijat pitävät kirjaa suorituksistaan Strava-palvelun avulla. Kyseessä on erityisesti kestävyysurheilijoiden suosiossa oleva sosiaalisen median palvelu, jonne voi ladata omia urheilusuorituksiaan, matkojen mittauksiaan ja vauhtejaan. Älypuhelimeen ladattava sovellus on ilmainen, mutta sinne on rekisteröidyttävä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.