Kokoomuksen Kauhavan kunnallisjärjestö teki valintoja

Julkaistu:

Aihe:

KOKOOMUKSEN Kauhavan kunnallisjärjestö piti epidemian viivästyttämän syyskokouksensa sunnuntaina Alahärmässä.

Puheenjohtajana jatkaa vuonna 2021 Veli-Matti Lillbacka. Uudeksi varapuheenjohtajaksi valittiin Tanja Malinen ja yhdistyksen sihteeriksi Lea Korpi. Rahastonhoitajana jatkaa Minna Niinistö.

Hallitukseen valittiin Ville-Pentti Heikkilä, joka toimii myös vaalipäällikkönä. Muiksi hallituksen jäseniksi valittiin Anna-Leena Sorvisto, Niina Mannismäki, Vesa Takala, Timo Renko ja Tuomas Lahdenperä.

Kauhavan kokoomusnaisten uuden hallituksen puheenjohtajana toimii Tanja Malinen, varapuheenjohtajana Anna-Leena Sorvisto, sihteerinä Anna-Maija Renko, taloudenhoitajana Susanna Saarimaa, vaalipäällikkönä Lea Korpi, somevastaavana Leena Kunnari ja hallituksen jäsenenä Sirpa Kyyriäinen.

Kokouksessa keskusteltiin lähestyvistä kuntavaaleista.

Kunnallisjärjestön tavoitteena on saada Kokoomukselle Kauhavalla monipuolinen ehdokaslista. Ehdokaslistojen täyttämiseen on vielä aikaa kolme viikkoa. 

–Kuntavaalikampanjoinnissa otetaan huomioon vallitseva tilanne. Kokoomus hakee tapoja kampanjoida niin, että kuntalaisilla on poikkeusoloista huolimatta mahdollisuus tutustua Kokoomuksen ehdokkaisiin, Veli-Matti Lillbacka sanoo.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.