Etätyötiloissa avoimet ovet tiistaina 23.2.

Julkaistu:

EVIJÄRVEN, Lappajärven ja Vimpelin etätyöpisteissä on avoimet ovet tiistaina 23.2. Kiinnostuneet voivat tällöin käydä tutustumassa tiloihin ja kertoa omista tarpeistaan ja toiveistaan etätyötiloille.

Evijärvellä etätyöpisteiden esittely aloitetaan aamulla kutsumalla kunnan yksin yrittäjiä aamukahville ja keskustelemalla, miten etätyötilat voisivat palvella yrittäjien tarpeita. Etätyötila on avoinna kello 9–12.

Vimpelissä vietetään iltapäivällä etätyötilan virallisia avajaisia ja keskustellaan, mitä mahdollisuuksia etätyötila avaa kunnalle. Etätyötila on avoinna kello 9–16.

Lappajärvellä kunnan etätyötilan ja Kivitipun etätyöpisteen ovet ovat avoinna kello 9–16.

Mainos

Kuntiin on perustettu etätyöpisteet palvelemaan alueen asukkaita, lomalaisia ja muita etätyötilan tarvitsijoita. Etätyötilat sopivat niin töiden tekemiseen ja asiakastapaamisiin. Yritykset ja yhdistykset voivat pitää myös kokouksiaan etätyöpisteiden kokoustiloissa.

Etätyötilan varaaminen on helppoa. Sen voi tehdä netin kautta osoitteesta www.flexitila.com. Haluttu etätyötila valitaan paikkakunnan nimen perusteella.

Päivän aikana tiloista julkaistaan myös esittelyvideoita Aisaparin ja Järvi-Pohjanmaan yrityspalvelujen some-kanavilla.

Etätyötiloja on kehitetty yhdessä Leader Aisaparin Rural Working Hub -hankkeen kanssa. Hanke on rahoitettu Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.