Etelä-Pohjanmaan sote-uudistuksen verkkosivut on julkaistu

Etelä-Pohjanmaan sosiaali- ja terveydenhuollon uudistuksen verkkosivut on julkaistu osoitteessa www.epsoteuudistus.fi

Sivuilla kerrotaan mitä, miksi ja miten sote-uudistusta tehdään. Sivuilta löytyvät myös ajankohtaiset asiat sote-uudistuksen saralta. Lisäksi sivujen kautta kuka tahansa pystyy osallistumaan, kysymään ja tuomaan esiin ehdotuksensa ja toiveensa sote-uudistuksen suhteen.

Sote-uudistusta viedään eteenpäin Etelä-Pohjanmaalla kahden tiiviisti yhteistyötä tekevän valtionavustushankkeen voimin: Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -hanke, jota hallinnoi Seinäjoen kaupunki, ja sote-rakenneuudistus -hanke, joka on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin hallinnoima.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.