Kauhavalla valittiin uusi kirkkoneuvosto

KAUHAVAN kirkkoneuvostossa istuvat vuosina 2021–22 Pirkko Malmi (varalla Sisko Poltto), Marketta Heikkilä (Anna-Maija Ylinen), Lauri Jokinen (Martti Puronvarsi), Sinikka Lammi (Jari Rannanjärvi), Mari Rintanen (Anna-Maija Alatalkkari), Kari Hirvelä (Aira Mäkinen), Sirpa Saarijärvi (Heikki Erkinheimo), Inka Palojärvi (Mauno Kari), Tarja Pellinen (Suvi Rantala), Marjatta Seppä-Lassila (Anna-Maija Renko), Simo Aaramaa (Tapio Karjanlahti) ja Jorma Kari (Päivi Mäkinen).

Kirkkoneuvoston varapuheenjohtajaksi valittiin tammikuun 12. päivänä pidetyssä kirkkovaltuuston kokouksessa Pirkko Malmi.

Kirkkovaltuuston uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Esa Vaittinen. Varapuheenjohtaja on Ritva Heinonen.

Seurakunta on myös 7. tammikuuta jättänyt tarjouspyynnön Kortesjärven kirkon, kellotapulin ja huoltorakennuksen ulkopuolisten pintojen maalaus- ja korjaustöistä.

Jaa juttu: