Alkuvuoden aikana viisi uutta koronatartuntaa sairaanhoitopiirissä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Yhtä lukuun ottamatta kaikki viikolla 53 todetut tartunnat liittyvät joulun sukulaistapaamisiin. Tartuntojen kokonaismäärä on 428.

Sairaalahoidossa koronan takia on muutamia potilaita.

COVID-19 -näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 61 974. Eilen tutkittiin 126 näytettä. Testausmäärät ovat olleet hyvin alhaiset viime viikkojen aikana, vain noin kolmannes aikaisemmista testimääristä. Positiivisten näytteiden osuus on 0,4 % kaikista otetuista näytteistä.

Tartuntatilanne ja sairaanhoitopiirin kautta tutkittujen koronavirusnäytteiden määrä päivittyvät sairaanhoitopiirin sivulle www.epshp.fi/korona.

Alueellinen yhteistyöryhmä Nyrkki kokoontuu myöhemmin tänään 4.1.2021.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.