Miesten Superpesiksen Halli-SM-avaus siirtyy viikolla

PESÄPALLON miesten Halli-SM-turnauksen otteluohjelmiin lohkoissa A ja C on tehty muutoksia. Turnaus käynnistyy viikkoa suunniteltua myöhemmin D-lohkon ottelulla Pattijoen Urheilijat, Raahe – Kempeleen Kiri, 30. tammikuuta 2021.

Manse PP Tampereelta kohtaa sarjanousijan Haminan Palloilijat kotihallissaan lauantaina 13.2. kello 16.30 (alkuperäinen ottelupäivä 23.1.). Imatralla tammikuun otteluiden uusi pelipäivä on sunnuntai 28.2. (alkuperäinen 30.1.).

–Epidemiologisesta tilanteesta tammikuun lopulla ei ole vielä varmuutta. Kuitenkin tiedämme jo nyt, että useilla alueilla rajoitukset ovat voimassa 10.1.2021 saakka ja vaikuttavat joukkueiden harjoitteluun. Ottelusiirroilla mahdollistamme joukkueille enemmän aikaa valmistautua Halli-SM-otteluihin, kilpailupäällikkö Timo Lamminen toteaa.

Vimpelin Vedon halliotteluihin muutos ei vaikuta. Vedon halliturnaus käynnistyy lauantaina 6. helmikuuta kello 18 ottelulla Kankaanpään Mailaa vastaan. Sunnuntaina 7. helmikuuta Veto kohtaa Koskenkorvan Urheilijat kello 16.00 ja kolmas alkusarjan ottelu pelataan 14. helmikuuta, jolloin Vetoa vastaan asettuu Seinäjoen JymyJussit kello 16. Ottelut pelataan Seinäjoki Areenassa.

Lopputurnaus pelataan Kuortaneella I-mediat Areenassa 13.–14. helmikuuta.

SUPERPESISKESÄ käynnistyy Vedon osalta 9. toukokuuta, jolloin Saarikentälle saapuu Pattijoen Urheilijat.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.