Ravihevonen nostettiin ojasta

Hälytys eläimen pelastustehtävästä sunnuntaina 27.12.2020 kello 14:05.

Pietarsaaressa Fäbodantiellä oli ravihevonen kaatunut märkään ojaan. Pelastuslaitos sai nostettua pahasti veden alle joutuneen hevosen hihnoja ja miesvoimia käyttäen ylös ja se nousi suostuttelujen jälkeen omille jaloilleen. Eläinlääkäri tarkistaa hevosen tilan, sillä vaikka hukkuminen saatiin vältettyä, vaarana on sen kylmettyminen.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.