Etelä-Pohjanmaan Nuorisoseura valmistautuu järjestön 140-vuotisjuhlavuoteen

Julkaistu:

Aihe:

Etelä-Pohjanmaan Nuorisoseuran syyskokous pidettiin äskettäin korona-aikana tutuiksi tullein teams-yhteyksin. Maakunnallisen keskusseuran puheenjohtajana jatkaa ensi vuonna Tuomas Koivuniemi Kauhajoelta. Johtokunnan jäseniksi vuosiksi 2021-22 valittiin Elina Mäki-Latvala Ilmajoelta, Jari Ristimäki Jalasjärveltä, Anne Aho Karviasta ja Timo Mylläri Peräseinäjoelta sekä vuodeksi 2021 Kaija Nyysti Jurvasta. Heidän lisäkseen johtokunnassa vaikuttavat ensi vuonna Maaria Koivula-Talkkari Ylihärmästä, Leena Koivula Karviasta ja Mauri Laitila Jalasjärveltä.

Ensi vuosi on nuorisoseuraliikkeen juhlavuosi, sillä juhannuksena tulee kuluneeksi 140 vuotta siitä, kun ensimmäinen nuorisoseura Kauhavan Nuorisoyhtiö perustettiin Kalan Torpalla. Etelä-Pohjanmaan Nuorisoseuran suunnitelmissa on järjestää kolme tapahtumaa juhlavuoden kunniaksi Ilmajoella, Kauhavalla ja Laihialla.

 

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.