Hiihtäen järven ympäri

Kuntajohtajat Lappajärven ympärikävelyssä Lappajärven Ylipäässä

Alajärven kaupunginjohtaja Vesa Koivunen ja Lappajärven kunnanjohtaja Sami Alasara ja Vimpelin kunnanjohtaja Sam Leijonanmieli  tempaisevat jälleen. Tarkoituksena on hiihtää Lappajärven ympäri 26.2.2021 ja pitää maailman pisin hiihtoneuvottelu. Tämän jälkeen saunomista jääsaunassa ja yöpyminen maailman suurimman jääkarusellin päällä sissiteltassa. Jääkaruselli toteutetaan kolmen kunnan ja Janne Käpylehdon kanssa, joka on oikea jääkarusellien isä. 

Tempauksella viedään kraatterijärvi ja sen ympärillä olevat Alajärvi, Lappajärvi ja Vimpeli maailman tietoisuuteen. Samalla näytetään, että me voitamme koronan ja muut ajan haasteet.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.