Tiia Viiperi on kunnon kuntalainen

Muun muassa Kangoo Jumps -tunneistaan tuttu Tiia Viiperi (vas.) on Evijärven kunnon kuntalainen 2020. Arkistokuvassa myös Kangoo Jumps -ohjaaja Pia Strang.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

EVIJÄRVEN kunnon kuntalaiseksi on tänä vuonna valittu Kangoo Jumps- ja Freestyler-jumppatuntien vetäjänä tuttu Tiia Viiperi.

Sivistyslautakunta perusteli valintaa sillä, että hän on aktiivinen liikunnanharrastaja, joka liikuttaa myös muita ja on tuonut kunnan liikuntavalikoimaa uusia mielenkiintoisia lajeja.

Kangoo Jumps on jousitetut hyppykengät jalassa harrastettava liikuntamuoto, jonka on tarkoitus olla heikoillekin nivelille sopivaa. Freestyler on toinen Kangoo-brändiin kuuluva liikuntamuoto, jossa jumppaajan käsiin ja jalkoihin on kiinnitetty kuminauhat antamaan vastusta.

Huomionosoituksen saaja itse kertoo olevansa siitä yllättynyt ja mielissään.

–En olisi osannut odottaa, että minua jotenkin huomioidaan, koska teen vaan sitä, mistä tykkään, hän sanoo.

Hän on kiitollinen kaikille, jotka jaksavat viikosta toiseen käydä hänen tunneillaan. Osa onkin kulkenut mukana ihan alusta asti, yli kahden vuoden ajan.

–Mä saan noista tunneista varmasti enemmän iloa ja jaksamista kuin asiakkaat.

KULUVA vuosi on ollut outo. Ennen koronaa Viiperi oli jo sopinut monista ohjauskeikoista ympäri Pohjanmaata, ja hänen kalenterinsa oli aivan täynnä.

–Yhtäkkiä keväällä kaikki pyyhittiin pois, hän huokaa. –Toisaalta tänä vuonna on ollut enemmän aikaa perheelle — ja toiselle jännittävälle projektille, josta tullaan kuulemaan ensi vuoden puolella lisää.

Hän toivoo, että mahdollisimman moni rikkoisi vähän omia rajojaan ja uskaltaisi tulla kokeilemaan erilaisia lajeja.

–Korona-aikana ryhmäkoot on pidetty pieninä, ja koska kalenterissa on enemmän aikaa, pystyn pitämään myös yksityistunteja.

Evijärvellä on viime vuosina panostettu liikuntapaikkoihin. Se näkyy myös niin, että naapurikunnistakin tulee Viiperin tunneille ihmisiä liikkumaan.

–Se on hieno juttu, sillä samalla he myös käyttävät paikkakunnan muita palveluita ja tuovat sitäkin kautta lisäarvoa.

–Pysytään positiivisella mielellä, liikutaan, nautitaan elämästä ja syödään hyvin, Viiperi sanoo.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.