Eilen jälleen kahdeksan uutta koronatapausta Etelä-Pohjanmaalla

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä todettiin keskiviikkona 9.12. kahdeksan uutta koronavirustartuntaa. Valtaosa tartunnoista liittyy aiempiin tartuntaketjuihin, mutta jäljitystyössä on ilmaantunut myös uusia tartuntapesäkkeitä. Viisi sairastunutta oli jo karanteenissa olevaa. Koronatartuntojen kokonaismäärä sairaanhoitopiirissä on 380.

Koronan takia osastohoidossa on kuusi koronaviruspotilasta, osa sairaalassa ja osa alueen terveyskeskuksissa.

COVID-19-näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 54 134. Eilen tutkittiin 739 näytettä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.