Eilen kymmenen uutta koronatartuntaa Etelä-Pohjanmaalla

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä todettiin torstaina 3.12. kymmenen uutta koronavirustartuntaa. Sairastuneista yhdeksän on jo karanteenissa olevia. Viimeaikaiset tartunnat onkin pääosin saatu perhepiiristä (53 %). Muita lähteitä ovat tyypillisesti työ-paikka tai harrastustoiminta.

Koronatartuntojen kokonaismäärä sairaanhoitopiirissä on 347. Viimeisen kahden viikon aikana on todettu 119 koronavirustartuntaa. Ilmaantuvuus 61,7/100 000 asukasta.

Koronan takia osastohoidossa on tällä hetkellä seitsemän potilasta, osa sairaalassa ja osa alueen terveyskeskuksissa.

COVID-19-näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 51 191. Eilen tutkittiin 826 näytettä.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA