Etelä-Pohjanmaalla eilen kahdeksan uutta tartuntaa

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä todettiin eilen keskiviikkona kahdeksan uutta koronavirustartuntaa. Koronatartuntojen kokonaismäärä sairaanhoitopiirissä on 337. Osa tartunnoista on lähtöisin ulkomailta, ja myös uusia tartuntaketjuja on todettu Seinäjoella.

Koronan takia osastohoidossa on seitsemän potilasta.

COVID-19-näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 50 503. Eilen tutkittiin 639 näytettä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.