Uusi korona-altistuminen Ylihärmän yläkoululla eilen

YLIHÄRMÄN yläkoululla on eilen maanantaina tullut ilmi joukkoaltistuminen. Tämä altistuminen on erillinen kuin sunnuntaina 29.11. ilmi tullut tapaus, eikä liity yläkoulun tartuntaketjuun. 

Joukkoaltistuminen koskettaa tällä kertaa 8. luokkaa sekä osaa koulun henkilöstöstä. 

Niihin koulun oppilaisiin ja koulun henkilökuntaan, joita altistus koskee, Kuntayhtymä Kaksineuvoinen oli yhteydessä maanantai-illan aikana.

Toissa päivänä sunnuntaina 29.11. Ylihärmän yläkoululla ilmeni altistuminen koronavirukselle, joka koski 7. luokkaa. Samoin ilmeni toinen altistuminen, joka koski Ylihärmän päiväkotia. 

Näihin liittyen Kuntayhtymä Kaksineuvoisen alueella on tällä hetkellä noin 80 altistunutta ja maanantaisen altistumisen myötä noin 40 henkilöä lisää.  

Sunnuntaina ilmi tulleen altistumisen vuoksi Ylihärmän yläkoulu on siirtynyt etäopetukseen tällä tietoa 4.12. saakka. Jatkosta päätetään kuluvan viikon aikana.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.