Soinissa kaksi koronatartuntaa ja 40 altistunutta yhtenäiskoululla

Soinin kunta tiedotti keskiviikkona iltapäivällä, että Soinissa on todettu 24.11.2020 koronavirustartunta kahdella yhtenäiskoulun oppilaalla. Tapaukseen liittyy Soinissa noin 40 altistunutta, jotka kaikki on tavoitettu ja asetettu karanteeniin eilisillan aikana. Altistuneiden joukossa on koulun oppilaita ja henkilökuntaa.

Soinin yhtenäiskoulun ylimmät luokat seitsemännestä luokasta yhdeksänteen ovat olleet etäopetuksessa 20.11.2020 lähtien ja etäopetus heidän kohdallaan jatkuu aikaisemman suunnitelman mukaisesti. Tätä alemmat luokat jatkavat toistaiseksi lähiopetuksessa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.