Alajärvellä marraskuun aallossa jo 59 koronatartuntaa

Kirjastojen uloslainaus on alkanut Alajärvellä ja Vimpelissä niin, että varattuja aineistoja voi noutaa kirjaston eteistilasta.

Julkaistu:

Aihe:

Tartuntalähteet ovat hyvin tiedossa. Uudet tartunnat liittyvät Lehtimäen tartuntaryppääseen ja kyseiset henkilöt ovat olleet jo karanteenissa. Tartunnan saaneet on asetettu eristyksiin. Tällä hetkellä karanteeniin asetettuja altistuneita Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alueella on noin 370. Alueena Alajärvi on pandemian kiihtymisvaiheessa.

Kaikki Alajärven ja Vimpelin esi- ja perusopetuksen 4.-9. vuosiluokkien oppilaat siirtyivät etäopetukseen 23.11.2020 alkaen  6.12.2020 asti.Perusopetuslain 20a §:n mukaisessa lähiopetuksessa (esioppilaat, 1.-3. luokkien oppilaat ja erityisen tuen päätöksellä olevat oppilaat) on 25.11.2020 ollut läsnä noin 65 prosenttia lain tarkoittamista oppilaista.

Kirjastot ovat aloittaneet uloslainauksen 25.11.2020. Tarkemmat ohjeet löytyvät kaupungin ja kirjaston sivuilta. Kirjastojen muut tilat avataan ja kirjastoauto aloittaa toimintansa 7.12.2020 alkaen.

-On ensiarvoisen tärkeää, että kuntalaiset huolehtivat kaikissa tilanteissa hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta, turvaväleistä sekä muistavat käyttää kasvomaskeja. Lisäksi on tärkeä huomioida muut aiemmin annetut alueelliset suositukset ja rajoitukset. Muistutamme myös Koronavilkun käytöstä, toteaa pandemiajohtoryhmä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.