Maakunnassa keskiviikkona kuusi koronatartuntaa

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri tiedotti, että keskiviikkona 25.11.2020 maakunnassa todettiin kuusi uutta koronavirustartuntaa. Koronatartuntojen kokonaismäärä sairaanhoitopiirissä on 286. Valtaosa sairastuneista on ollut jo karanteenissa, ja tartunnan liittyvät pääosin Järvi-Pohjanmaan tartuntaryppääseen. Sairaalahoidon tarve on selvästi lisääntynyt. Keskussairaalassa ja alueen terveyskeskusten vuodeosastoilla on hoidettavana yhteensä kahdeksan koronapotilasta.

COVID-19 -näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 47 244. Eilen tutkittiin 719 näytettä.

Sairaanhoitopiiri on ottanut eilen 25.11.2020 käyttöön tekstiviestikäytännön, jossa myös positiivisesta koronaviruslöydöksestä ilmoitetaan henkilölle tekstiviestillä. Aikaisemmin tekstiviestin on saanut vain negatiivisesta koronatestituloksesta. Positiivisesta tuloksesta otetaan edelleen yhteyttä myös puhelimitse.

Jaa juttu: