Järvi-Pohjanmaalla ei uusia tartuntoja eilen

Julkaistu:

Aihe:

Tartuntalähteet ovat hyvin tiedossa ja tartunnan saaneet on asetettu eristyksiin. Karanteeniin asetettuja altistuneita Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alueella on noin 370. Altistuneissa on paljon ikäihmisiä sekä sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöä.

Alajärven ja Vimpelin esioppilaat sekä perusopetuksen 1.-3. luokat sekä erityisen tuen oppilaat palaavat kouluun jo huomenna. Muut peruskoululaiset jatkavat etäopetuksessa 6.12. saakka.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.