Soinissa ei uusia tartuntoja sitten perjantain

Viikonlopun aikana ei ole Soinissa todettu uusia koronatartuntoja. Viimeisin tartunta on perjantailta 20.11 jo valmiiksi karanteenissa olleelta henkilöltä. Soinin kokonaistartuntamäärä on 8, tiedotti kunnanjohtaja Johanna Rannanjärvi.

Soinin tartuntaketju on tarkasti rajattu ja altistuneet on määrätty karanteeniin.

Soinin terveysasemalla aloitetaan drive-in koronanäytteiden otto 24.11.2020 lähtien. Näytteitä otetaan tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 8.30-9.30. Drive-in -testauspiste sijaitsee terveysaseman etupihalla ja se toimii ajanvarauksella ja näytteenottoa varten tarvitaan lähete. Asiakkaita pyydetään olemaan aina yhteydessä ajanvaraukseen joko puhelimitse (06 2525 7612) tai Pihlajalinna-terveyssovelluksen kautta.

Edelleen muistutamme, että on ensiarvoisen tärkeää, että kuntalaiset huolehtivat hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta sekä turvaväleistä.

Etelä-Pohjanmaalla on voimassa kiihtymisvaiheen kasvomaskisuositus. Kasvomaskien käyttöä tulee tehostaa merkittävästi kaikissa sosiaalisissa tilanteissa. Flunssaisena ei pidä liikkua missään.

Soinissa on voimassa useita rajoituksia 6. joulukuuta saakka, muun muassa vahva suositus, ettei yli 20 hengen kokoontumisia järjestetä sisä- eikä ulkotiloissa sekä joukkueurheilun tauottamisesta ja yläkoulu on etäopetuksessa.

Jaa juttu: