Soinissa ei uusia tartuntoja sitten perjantain

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Soinin tartuntaketju on tarkasti rajattu ja altistuneet on määrätty karanteeniin.

Soinin terveysasemalla aloitetaan drive-in koronanäytteiden otto 24.11.2020 lähtien. Näytteitä otetaan tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 8.30-9.30. Drive-in -testauspiste sijaitsee terveysaseman etupihalla ja se toimii ajanvarauksella ja näytteenottoa varten tarvitaan lähete. Asiakkaita pyydetään olemaan aina yhteydessä ajanvaraukseen joko puhelimitse (06 2525 7612) tai Pihlajalinna-terveyssovelluksen kautta.

Edelleen muistutamme, että on ensiarvoisen tärkeää, että kuntalaiset huolehtivat hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta sekä turvaväleistä.

Etelä-Pohjanmaalla on voimassa kiihtymisvaiheen kasvomaskisuositus. Kasvomaskien käyttöä tulee tehostaa merkittävästi kaikissa sosiaalisissa tilanteissa. Flunssaisena ei pidä liikkua missään.

Soinissa on voimassa useita rajoituksia 6. joulukuuta saakka, muun muassa vahva suositus, ettei yli 20 hengen kokoontumisia järjestetä sisä- eikä ulkotiloissa sekä joukkueurheilun tauottamisesta ja yläkoulu on etäopetuksessa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.