Hyvä alku siivitti Vedon voittoon

Pihla Jaatinen, Emilia Vörlin, Jemina Männikkö ja Adalmiina Syynimaa suoriutuivat peliminuuteistaan hyvin.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Veto aloitti pelit maajoukkuetauon jälkeen reippaalla ja vauhdikkaalla ilmeellä, ja keräsi ensimmäisessä jaksossa piste-eroa lukemin 26–9, jonka turvin se vei ottelun nimiinsä. Torpan Poikien heitot kolisivat rautoihin, ja Vedon heittoprosentit olivatkin kauttaaltaan vieraita paremmat.

Illassa oli vetolaisittain monta ilon aihetta. Uusi sentteri Kayla Gordon pelasi ensimmäisen ottelunsa Vedon väreissä ja näytti olevansa tärkeä pelaaja. Hän teki 16 pistettä, otti 23 levypalloa ja antoi kolme syöttöä.

–Ensimmäinen otteluni Vedossa oli fyysistä koripalloa. Joukkueemme pelasi fyysisesti ja nautin siitä. Itselleni peli oli antoisa. En ollut pelannut kolmeen viikkoon ja oli hauskaa auttaa joukkue voittoon.

Adalmiina Syynimaa ja Jemina Männikkö tekivät ensimmäiset Naisten Korisliigan pisteensä, Syynimaa heittämällä kolmosen ja Männikkö onnistumalla vapaaheitossaan pelin loppuminuuteilla. Doniyah Cliney uurasti 23 pistettä, napsi 13 levypalloa ja antoi kolme syöttöä. Hänet palkittiin illan parhaana. Pihla Jaatiselle merkittiin tehot 5/2, Riikka Kujalalle 14/4/4, Anni Kujalalle 6/2/3 ja Mariah Millerille 5/1. Emilia Vörlin pelasi reilut kahdeksan minuuttia.

Valmentaja Jukka-Pekka Kujala oli tyytyväinen hyvään starttiin.

–Aina on helpompi johtaa kuin pelata takaa-ajoasemassa. ToPo halusi pelata flipperiä, me kontrolloimme pelin tempoa. Saimme ratkaisevilla hetkillä koreja aikaan.

TIISTAI-ILTANA Veto pelasi Honkaa vastaan vieraissa ja lauantaina ohjelmassa on matka Kouvolaan. Kello 15 alkavaa peliä voi seurata Ruutu+-palvelussa. Seuraava kotiottelu pelataan 9. joulukuuta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.