Kyläelokuvafestivaali siirretään jälleen – finalistit nähtävillä verkossa

Luoma-ahon kyläelokuvafestivaali joudutaan siirtämään uudelleen Alajärven vakavan koronatilanteen vuoksi otollisempaan ajankohtaan, mutta lauantaista 28. marraskuuta kello 15 alkaen Aisaparin YouTube-kanavalla ovat nähtävillä finaaliin valitut lyhytelokuvat. Yleisö voi äänestää suosikkiaan.

Kunhan pandemiatilanne helpottaa, järjestetään myös itse festivaalitapahtuma palkitsemisineen ja alustuksineen Luoman-ahon kylätalolla. Silloin myös selviää, mikä elokuvista on yleisön suosikki, ja minkä päätuomari Olli Järvenkylä valitsee Vuoden kyläelokuvaksi

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.